top of page

DE GROT VAN SA FIGUERA BORDA (RAVE CAVE)

Verscholen tussen Cala Escondida en Cala Codolar, ligt deze prachtige grot Sa Figuera Borda. Een geliefde plek voor yogaliefhebbers, trommelaars, meditatie momenten en fotoshoots. Deze magische grot zit in de hoek van een rots en loop je, als je het niet kent, zo voorbij. Maar naar deze grot wandelen is absoluut de moeite waard!


Zodra je vanaf de parking van Cala Comte en Cala Escondida wegloopt in zuidelijke richting. Je ziet aan je rechterhand een kleine wijk met villa’s staan en vanaf daar sla je linksaf en blijf je met de zee aan je rechterhand lopen. Net in de bocht naar links van de rotsen zie je een kleine trap die je af kunt lopen om aan te komen bij deze magische rots.Er zijn boothuisjes te vinden in deze grot, waardoor je een prachtig plat dak hebt onder de rotswand. De trap er naar toe is echter niet geschikt voor mensen met hoogtevrees, want het hekje ernaast stelt niet al teveel voor. Ook met jonge kinderen raden we dit niet aan. Maar als je als volwassenen voorzichtig doet, ga je deze plek niet gauw vergeten!


Voor de foto die wij maakte liepen wij naar de overkant van de rots vanwaar je een indrukwekkend uitzicht hebt op Es Vedra. Ga je een keer suppen vanuit Escondida, dan kun je hier ook heel goed langs komen als je richting Cala Codolar paddelt.


AFSTAND 2,5 KM TOTAAL


683 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page