Auto huren

De autoverhuur prijzen zijn het afgelopen jaar enorm gestegen. Wegens een beperkter wagenpark van vele verhuurmaatschappijen is de vraag simpelweg groter dan het aanbod. Daardoor durven veel partijen hele hoge tarieven te vragen omdat ze het toch wel verhuren.

 

Natuurlijk Ibiza werkt alleen samen met een betrouwbare partij die al jarenlang hele nette prijzen vraagt voor de uitstekende service. Hieronder vindt je een overzicht van het aanbod van de beschikbare auto’s in 2022.

Waarom zou je een auto boeken via Natuurlijk Ibiza?

  • Je auto staat direct voor je klaar op het vliegveld, zonder dat je met een shuttle service naar de locatie van het autoverhuurbedrijf moet.
  • Geen lange wachtrijen en vervelende praktijken waarbij er extra verzekeringen aangepraat worden. Het papierwerk wordt vooraf gedaan, daarom is het bij aankomst alleen een kwestie van sleutel in ontvangst nemen en je vakantie kan beginnen!
  • Je krijgt een volle tank mee en levert de auto ook weer zo in. Daardoor betaal je niet onnodig voor een volle tank bij het ophalen. Ben je bij het inleveren toch vergeten aan tanken? Dan wordt dat voor je gedaan maar betaal je een kleine servicefee bovenop de kosten van de brandstof.
  • Standaard basis verzekering inbegrepen. Hierbij betaal je altijd een borg op je creditcard die je terug krijgt na het inleveren van de auto zonder schade. Een uitgebreide verzekering is uiteraard ook mogelijk, dan heb je een zeer beperkt eigen risico (bijvoorbeeld bij het verliezen van sleutels).
  • Je kunt uitgaan van een uitstekende service. Heb je een probleem met een auto of onverhoopt een ongeval? Dan wordt je heel goed geholpen in je eigen taal.
  • Boek je via Natuurlijk Ibiza? Dan betaal jij geen cent extra. Wij doen alleen het voorwerk voor je om boeken bij een onbetrouwbare partij te voorkomen.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Wil je graag een auto boeken? Vul dan onderstaand formulier in en wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug. Hoe completer je aanvraag is hoe sneller we de reservering in orde kunnen maken voor je!

Reserveer hier je auto