top of page

DE NATUUR HIER
GEEFT JE INSPIRATIE

Als we niet aan het werk zijn dan vind je ons op één van de wandelroutes die het eiland rijk is. Het liefst weg van de drukte zodat we kunnen opladen en inspiratie op kunnen doen. Wij brengen je graag naar onze favoriete plekken zodat jij meer ziet van de schoonheid van Ibiza en de veelzijdigheid van het eiland.

OVER ONS

Alweer 9 jaar geleden kwamen wij voor het eerst naar Ibiza. Een eiland waarvan we direct wisten dat we er meer van wilden zien. Een half jaar later emigreerden we naar dit mooie eiland. Sindsdien hebben we veel gezien maar ontdekken we nog steeds. Hiken en mountainbiken brengt ons naar plekken waar je als toerist anders nooit zou komen. En het inspireert ons voor het werk dat we doen als eventplanner en als fotograaf.

 

Uit onze passie voor de natuur en het avontuur is Natuurlijk Ibiza ontstaan. Begonnen als hike blog en nu een organisator van groepsreizen met de focus op avontuur en ontspanning. Wil jij met jouw bedrijf of vriendengroep een onvergetelijke ervaring beleven? Dan is Natuurlijk Ibiza jouw lokale partner. Neem contact op voor een persoonlijk gesprek en wie weet zien wij je snel op Ibiza!

natuurlijk-ibiza-over-ons.jpg
bottom of page