top of page

JOUW REIS
OP MAAT

Een groepsreis naar Ibiza is maatwerk. Maar hieronder vind je alvast een aantal opties om in de stemming te komen. Plan een gesprek in en wie weet zien we jou snel op Ibiza.

Image by Rob Tol

AVONTUURLIJKE
ACTIVITEITEN

Hou jij van avontuur? Dan ben je op Ibiza op de juiste plek! Wat denk je van een mooie uitdagende hike naar de top van het eiland, of een mountainbike route langs de zoutmeren. Of ga je liever suppen, kajakken, e-foilen of cliff diven. Wil je het hele eiland zien dan is er de jeep of quad safari. Wij regelen alles zodat jij kan genieten!

Image by Slow Ibiza

VERBLIJF OP EEN
UNIEKE LOCATIE

Samen verblijven op een camping in een volledig uitgeruste safari tent? Of na een dag vol activiteiten bijkomen in jullie eigen prive villa met zwembad? Wij gaan voor jou opzoek naar het perfecte verblijf. Wil je ook het ontbijt, lunch en diner inbegrepen? Geen enkel probleem. Een eigen private chef behoort tot de mogelijkheden!

Image by Joel Rouse

ONVERGETELIJKE
TIJD OP IBIZA

Naast alle activiteiten kun jij samen met je vrienden of collega's genieten bij een van de vele beach clubs, dineren in de oude stad en tot in de vroege uurtjes feesten op de muziek van wereldberoemde dj's. De volgende dag bijkomen op een eco zeilboot of een jacht? Op Ibiza is alles mogelijk. Laat het ons weten en wij regelen het voor je!

VRIJBLIJVEND GESPREK

PLAN EEN VRIJBLIJVEND GESPREK EN HOOR WAT DE MOGELIJKHEDEN ZIJN VOOR JOUW GROEPSREIS NAAR IBIZA

Dankjewel voor je aanvraag!

natuurlijk-ibiza-cliff-diving.jpg
bottom of page