About Us

Wat leuk dat je onze website bezoekt en de mooiste plekken van Ibiza wilt ontdekken. 7 jaar geleden kwamen wij, Rens en Juliette, op Ibiza wonen. Inmiddels hebben we tientallen indrukwekkende routes gehiked voordat we kinderen hadden, maar sinds een jaar kunnen we weer serieus hiken met onze twee kinderen Fay en Quin (4 en 2 jaar). Uiteraard doen we nu geen hikes meer van 4 uur, maar richten wij ons op wandelingen tot ongeveer 5 kilometer.

 

In onze ogen leer je Ibiza pas echt kennen als je gaat wandelen. Van de bekende routes af, de bospaadjes en camino’s op, langs rotswanden en op naar verborgen baaitjes. Met Natuurlijk Ibiza willen wij jullie inspireren om zelf op avontuur te gaan. Omdat Ibiza zoveel prachtige routes heeft die je gewoonweg niet wilt missen. Rens zijn achtergrond als grafisch vormgever voor RAW Material en liefde voor fotografie kwam bij deze blog goed van pas. Tel daarbij Juliette’s communicatie achtergrond, werk voor Tribes & Nomads en eerder geschreven reisgids voor Time to Momo op en deze blog was geboren. Want als we toch elk weekend als gezin hiken, waarom delen we het dan niet op een eigen blog zodat jij er ook iets aan hebt!

 

Geniet van het prachtige eiland, de fantastische natuur en uitzichten. En als je dankzij onze blog een hike gedaan hebt, vergeet dan niet om Natuurlijk Ibiza in jullie foto’s te taggen. Daar maak je ons enorm blij mee, want dan weten we pas echt dat we niet voor niks schrijven. Heel veel wandelplezier!