Creatieve parel L’atelier numero 74

In het hartje van Santa Gertrudis opende L’atelier Numero 74 in 2019 haar deuren. De plek waar je lekker kunt eten, creatieve workshops kunt volgen, kunt winkelen, de kinderen zich urenlang vermaken en waar je altijd geïnspireerd weggaat. Vanaf de eerste dag zijn wij van Natuurlijk Ibiza groot fan. Een warme en fijne plek om te bezoeken voor jong en oud waar ze duurzaamheid ook hoog in het vaandel hebben staan.

L’atelier Numero 74 is een conceptstore, waar je met gemak de hele dag kan rondhangen. Zodra je het atelier inloopt zie je gelijk met hoeveel liefde alles in ingericht en hoe goed alle verschillende disciplines samenkomen.

Laten we beginnen bij het eten. De kaart staat vol met gezonde, lekkere en zelfgemaakte producten. Daarbij werken ze ook met een kaart en producten die passen bij het lokale aanbod van ingrediënten. Van een vers broodje geroosterde groenten met hummus tot zoete aardappelfrites, tot zoete lekkernijen en gezonde salades. De kaart heeft voor iedereen wat wils. Ook als je niet alleen vegetarisch wilt eten kun je kiezen voor de krokante kippenvleugeltjes. Het eten is iets duurder dan gemiddeld, maar gezien de kwaliteit van de ingrediënten is het dit absoluut waard. De verpakkingen waar mee gewerkt wordt als je het mee wilt nemen zijn ook allemaal duurzaam.

In de winkel vindt je grof gebreide truien, sjaals en mutsen, mooie linnen kleding voor volwassenen en kinderen maar ook zoveel leuke spullen om zelf creatief aan de slag te gaan thuis. Denk aan linnen posters die je moet borduren om vervolgens op te kunnen hangen, leuke decoratie voor in huis of mooi speelgoed voor kinderen. Prachtige warme kleuren en van duurzame materialen waardoor je er extra lang plezier van hebt.

De creatieve workshops hebben ook voor ieder wat wils. Rondom de feestdagen zijn er altijd speciale activiteiten die hier goed bij passen. Denk aan Kerstkoekjes bakken voor kinderen, een krans maken met natuurlijke elementen als Kerstdecoratie en op woensdagmiddag zijn er zelfs workshops waarbij je je eigen natuurlijke huidverzorgingsproducten kunt maken. Daar willen we binnenkort graag aan meedoen! Wil je het laatste aanbod zien van workshops? Kijk dan even hier. Inschrijven op voorhand is wel noodzakelijk. Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Kortom of het nou mooi of slecht weer is, bij L’atelier Numero 74 heb je het altijd naar je zin.

L’atelier numero 74

Openingstijden: maandag, woensdag, donderdag en vrijdag 9.30-18.30 uur
zaterdag, zondag 10.00-19.00 uur
Dinsdags gesloten in de winterperiode. Kijk in de zomer altijd even op Google naar de laatste openingstijden.

Gelegen in Gertrudis
Locatie op Google Maps
Website L’atelier Numero 74

 

Geen reactie's

Geef een reactie