Gezonde stranddag bij Babylon Ibiza

Gelegen aan het rand van Sant Eularia ligt Babylon Ibiza. De gezonde en duurzame plek om je dag aan zee door te brengen. Ontspan op mooie houten strandbedjes of reserveer een tafel voor de lunch op deze fijne plek. Je kunt rekenen op goede service, veel lokale en biologische ingrediënten in de gerechten en een prachtig uitzicht over zee en de rotsachtige kustlijn van Eularia. Puur genieten dus.

Gezonde en pure ingrediënten zijn heel belangrijk voor de eigenaren van Babylon Ibiza. De locatie is in 2013 geopend met de focus op gezondheid. Het restaurant is zelfs voor een deel gemaakt van duurzame en hergebruikte materialen. De menukaart staat vol met fijne en lekkere gerechten met Mediterraanse en Spaanse invloeden. Maar ook de kinderen kunnen zich goed vermaken hier. Dankzij de activiteiten die ze met de kidsclub organiseren hebben zij ook een heerlijke middag.

Goed om te weten is wel dat het restaurant niet op zeeniveau ligt maar net een meter erboven. Met hele jonge kinderen die net zelf kunnen lopen is deze locatie wellicht wat minder geschikt. Als de kinderen iets ouder zijn is het geen probleem.

Mooie tip; wil je naast het lunchen graag een keer de zonsopkomst zien, dan is dit een geweldige plek om naar toe te gaan. De foto’s die wij gemaakt hebben zijn ook genomen tijdens een zonsopkomst en dat levert magische plaatjes op. De foto’s van het lekkere eten vullen we aan zodra ze weer open zijn.  

Babylon Ibiza

Openingstijden: wo-zo: 13.00-18.00 uur (van mei – oktober)
Gelegen vlakbij Santa Eularia
Locatie op Google Maps
Website Babylon Ibiza

 

Geen reactie's

Geef een reactie