Grootste biologische boerderij Terra Masia

Verse groenten, fruit en kruiden, we zijn er dol op! Helemaal als we weten dat alles lokaal geproduceerd is en niet dagenlang in containers of vrachtwagens vervoerd is. Bij Terra Masia, de grootste biologische farm van het eiland, kun je ook tijdens je vakantie een fantastische gezonde box halen. Dat is koken met topingrediënten van Ibiza!

 Een aantal jaren geleden opende Terra Masia haar deuren. Als biologische boerderij, café voor een heerlijk ontbijtje, plek waar speciale chef avonden gehouden werden met verse ingrediënten van hun land maar waar ook kinderfeestjes of evenementen gehouden kunnen worden. Op een gewone dag gingen wij langs de farm van maarliefst 56 hectare groot om er even lekker rond te lopen en de verse box op te halen.

Al wandelend over de boerderij ruik je continue nieuwe kruiden en bloemen. De kinderen kunnen zelfs even in de bolderkar over het terrein gereden worden. Even kijken bij de grot kippenren, bijenkas, prachtige boog van planten die ze gemaakt hebben en de geweldige sfeer van de locatie opsnuiven. Bij de groentekraam kun je de biologische box bestellen die ze gelijk voor je gaan samenstellen. Een paar minuten later kwam de box eraan en waren we verrast door de hoeveelheid groenten en kruiden die erin zaten. Altijd passend bij het seizoen, dus de samenstelling is nooit hetzelfde. De box kost 30 euro en bevat genoeg ingrediënten om een week mee te kunnen koken. Je gaat gelijk barstend vol inspiratie naar huis en zin om alleen maar gezond te koken, een win-win dus.


Terra Masia

Openingstijden: ma-vr: 8.00-17.00 uur
Gelegen in de omgeving van Santa Eularia
Locatie op Google Maps
Website Terra Masia

 

Geen reactie's

Geef een reactie